Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός δύο-τρεις εβδομάδες ο Γκάρι...

Εκτός δύο-τρεις εβδομάδες ο Γκάρι...
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 22:30

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (25/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, αντιμετωπίζουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα, ενόψει του ματς πρωταθλήματος με τους «πράσινους» στον Ναό, αυτά των Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτη Παπασταθόπουλου (στο ίδιο σημείο και συγκεκριμένα, στον οπίσθιο μηριαίο).

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος στο Φάληρο, με τον ΠΑΟ, ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν θα αγωνιστεί και θα μείνει στα «πιτς», αφού θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για διάστημα περίπου 2-3 εβδομάδων.

Από την άλλη, ο πολύπειρος στόπερ έχει ενοχλήσεις, όμως με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, κάνει αγώνα... δρόμου, για να προλάβει να δώσει το «παρών» στο «Κάστρο» των Πειραιωτών, στη μεγάλη «μάχη» κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την Stoiximan Super League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης