Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης «άδειασε» την ΑΕΚ!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης «άδειασε» την ΑΕΚ!
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 23:18

Ο Ντέμης Νικολαΐδης «άδειασε» την ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος είναι αντίθετος με τα όσα υποστηρίζει η ΑΕΚ από χθες (19/2). Και αυτό, διότι ποστήριξε πως δεν υπάρχει κόκκινη ούτε στον Ολιβέιρα, ούτε στον Ινγκασον, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο διαιτητής ήταν συνεπής, δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα ούτε στο μαρκάρισμα του Ινγκασον, ούτε στη φάση του Ολιβέιρα. Αφού και οι δύο έχουν παράπονα, τα πήγε καλά ο διαιτητής. μπορούσε να σφυρίξει φάουλ στον Ίνγκασον, αλλά δεν είναι κόκκινη αναγκαστικά. Θα έπρεπε να είναι σε προφανή θέση για γκολ και να είναι στην κατοχή του η μπάλα. Είδα έναν διαιτητή που άφηνε τα μαρκαρίσματα. Θα μπορούσε να βγάλει μια κάρτα στον Άμραμπατ, για παράδειγμα, σε ένα μαρκάρισμα στον Σάστρε. Όσον αφορά στη μονομαχία Αραούχο-Ολιβέιρα, προσπαθεί ο Ολιβέιρα να πατήσει στο χορτάρι και επειδή το μαρκάρισμα γίνεται τόσο γρήγορα, τον πατάει. Καθαρός παίκτης ο Αραούχο, παθιασμένος, απλά επειδή πήγε με τις τάπες για αυτό και πήρε την κίτρινη».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης