Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπαγάνδα για νήπια: Μας λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει… άγχος

Προπαγάνδα για νήπια: Μας λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει… άγχος
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 09:41

Δεν μπορούν. Δεν το έχουν. Απλά τα πράγματα. Δεν ξέρουν τι εστί πρωταθλητισμός. Δεν ξέρουν τι σημαίνει κορυφή… Και σε αυτό το πλαίσιο, έχουν… αγχωθεί τρελά. Μιλάμε για ΤΟ άγχος… Και ξέρετε, το άγχος ωθεί τους ανθρώπους σε βιαστικές και λανθασμένες αποφάσεις. Και σε… προπαγάνδα για νήπια. Αντί να κοιτάνε που τους έχει κοπεί η ανάσα από την αγωνία, μας λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει… άγχος. Για το «αιώνιο» ντέρμπι, το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός με τα 47, σύντομα 48 πρωταθλήματα, έχει άγχος για ένα ντέρμπι. Και ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει, αλλά το… άγχος αυτό του Ολυμπιακού είναι και… όπλο για τον ΠΑΟ. Αυτό μας λένε. Πειστήκατε; Ότι ο ΜΟΝΙΜΟΣ πρωταθλητής Ελλάδας, από πάνω σε τίτλους, λαό, ιστορία, ευρωπαϊκή παρουσία, γήπεδο, λαό, έχει… άγχος που θα παίξει με τον Παναθηναϊκό; Ή είστε τίποτα κανονικοί άνθρωποι και σε επαφή με την πραγματικότητα; Το δεύτερο. ΟΚ.

Όχι, όχι. Δεν είναι παράλογο. Κάθε άλλο… Λογικό. Προσπαθούν να το πετάξουν από πάνω τους και να το μεταφέρουν στον Ολυμπιακό. Τον είδαν που πλησίασε και έχουν… λυσσάξει. Και που να περάσει και το Σάββατο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός σε Μπένετ: «Βάλτε ελίτ διαιτητή και αφήστε τις γελοιότητες»

Ολυμπιακός σε Μπένετ: «Βάλτε ελίτ διαιτητή και αφήστε τις γελοιότητες»

Επιστολή-φωτιά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στον αρχιδιαιτητή, με την οποία ζητά ελίτ ρέφερι, από τα έξι κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας) για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.