Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «πύρινος» κόσμος έστειλε ξανά μήνυμα στην προπαγάνδα!

Ο «πύρινος» κόσμος έστειλε ξανά μήνυμα στην προπαγάνδα!
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 23:50

«Φτερά» έκαναν τα εισιτήρια για το πιο κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» των τελευταίων ετών, καθώς διακυβεύεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του πρωταθλήματος. Περίπου 34 χιλιάδες Ολυμπιακοί θα δώσουν δυναμικό παρόν απέναντι στον Παναθηναϊκό, για να περιποιηθούν μαζί με την ομάδα τον καλύτερο «πελάτη».

Κανείς δεν έχει ξεχάσει το πέναλτι του Κέλετ… αλλά πλην αυτού, σε περίπτωση νίκης ο Θρύλος μπαίνει για τα καλά στο κόλπο κατάληψης της κορυφής. Ο Μίτσελ άλλωστε έχει καλές αναμνήσεις από την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τον «αιώνιο» στον Νάο, καθώς είχε επικρατήσει χάρη στο γκολ του Αυλωνίτη με 1-0.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε όμως και στην ουσία του κειμένου. Ακόμη μία φορά που το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο, ακόμη μία φορά που ο κόσμος του Θρύλου θα περάσει στα ψιλά. Όχι ότι χρειάζεται επιβεβαίωση για το μεγαλείο του, αλλά η στήριξη είναι δεδομένη, ακόμη και σε καιρούς που η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

Είναι όμως πραγματικά περίεργο το γεγονός ότι η γεμάτη (για περίπου έναν γύρο) Λεωφόρος αποτελούσε πρώτο θέμα στα site των αντικειμενικών, όταν η χωρητικότητα της φτάνει στις 16 χιλιάδες θέσεις…. Ένα γήπεδο μικρότερο από το μισό του Ναού και λίγο μεγαλύτερο από αυτό της Λάρισας.

Μη μπερδεύεστε… αυτή είναι η αλήθεια και αυτά είναι τα νούμερα. Αλλά όπως συμβαίνει στο βόλεϊ και το μπάσκετ γυναικών έτσι είναι και στο ποδόσφαιρο. Ο «σύλλογος μεγάλος» επιλέγει σταθερά να παίζει σε «στρούγκες» με σκοπό να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της «καυτής» έδρας.

Διαβάστε επίσης