Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφουν Χάμες και Εμβιλά

Επιστρέφουν Χάμες και Εμβιλά
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 13:35

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς, για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, με τον Παναθηναϊκό. Όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί εκεί και στο λιμάνι ξέρουν καλά πως με νίκη, όχι απλώς… αγχώνουν όσο δεν πάει τους… ψευτοπρωταθλητές μπροστά τους, αλλά τους κάνουν να… τρέμουν! Και ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, η οποία έρχεται, ο Μίτσελ βλέπει επιστροφές.

Ποιοι είναι οι παίκτες στους οποίους αναφερόμαστε; Δύο είναι, να πούμε καταρχάς. Επιστρέφουν Χάμες και Εμβιλά. Ο Μίτσελ βλέπει τους δύο άσους του να επανέρχονται στην ενδεκάδα, ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι. Και για τους δύο άσους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι παρόντες, για τον Εμβιλά… σχεδόν βεβαιότητα. Είναι πιθανό να υπάρξουν και αλλαγές στους 11 που θα επιλέξει ο Μίτσελ και να μπει στο αρχικό σχήμα και ο Σαμασέκου. Ανεβασμένος, όπως είναι, μπορεί να βοηθήσει.

Αλλά η αλήθεια είναι πως αν ο Χάμες είναι διαθέσιμος, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός μάχης. Θα μπει στο αρχικό σχήμα. Ο Εμβιλά είναι επίσης πολύτιμος και ικανός να βοηθήσει πολύ την ομάδα του Πειραιά, να πάρει το κέντρο. Και σε αυτό το πλαίσιο, ίναι δεδομένο ότι ο Μίτσελ θα ποντάρει πολλά, επάνω στον παγκόσμιο Κολομβιανό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης