Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να διορθώσει την αλλοίωση και να αποδώσει δικαιοσύνη

Να διορθώσει την αλλοίωση και να αποδώσει δικαιοσύνη
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 11:11

Ο Ολυμπιακός απέχει αυτή τη στιγμή 5 πόντους διαφορά από την κορυφή. Και αυτό βεβαίως είναι κάτι το οποίο ισχύει μονάχα λόγω της κλοπής εις βάρος του, στο ντέρμπι του πρώτου γύρου. Μιλάμε φυσικά για τη διαφορά του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και όχι για τα αποτελέσματα γενικά στη σεζόν. Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει χάσει βαθμούς και αλλού, τους οποίους αν είχε, επίσης θα μιλούσαμε διαφορετικά. Αλλά εδώ εξετάζουμε την ουσία της διαφοράς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Και μόνο.

Και εκεί τα πράγματα είναι απλά: Ο Ολυμπιακός θα ήταν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, αν στο «ντέρμπι» του πρώτου γύρου δεν είχαν γίνει τα σημεία και τέρατα του Κέλετ. Ώρα αυτό να διορθωθεί! Ο Ολυμπιακός έχει το βράδυ του Σαββάτου μία δουλειά και μόνο: Να διορθώσει την αλλοίωση και να αποδώσει δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη ποδοσφαιρική, νικώντας και για τον πρώτο γύρο! Παίρνοντας το… αίμα του πίσω. Δεν είναι εκδίκηση. Δεν είναι… βεντέτα. Είναι απόδοση ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Τρέμουν» τον Χάμες

«Τρέμουν» τον Χάμες

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά πως η συμμετοχή του Χάμες θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στον Θρύλο…