Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον τον Κέλετ, για την εξυγίανση, αλλά πάνω απ' όλα για το 48ο!

Για τον τον Κέλετ, για την εξυγίανση, αλλά πάνω απ' όλα για το 48ο!
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 23:08

Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς πως θα ήταν η βαθμολογία αν αυτός ο απίστευτος Δανός διαιτητής (Γιάκομπο Κέλετ) δεν σφύριζε στην Λεωφόρο; Σε περίπτωση λοιπόν που δεν καταλογιζόταν ποτέ το πέναλτι – φάντασμα στον Ιωαννίδη, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα φιγουράρανε ισόβαθμοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στην καλύτερη φετινή χρονιά του τριφυλλιού και στην χειρότερη του Θρύλου όπως διαλαλούν οι αντικειμενικοί.

Αλλά τι φταίει και ο Φώτης… την δουλειά του έκανε. Πριν από μερικές εβδομάδες είχε τοποθετηθεί δημόσια για την φάση λέγοντας κατά λέξη τα εξής: «Κυνήγησα κάθε μπάλα και σε εκείνη τη φάση, έκανε τη σέντρα ο Κουρμπέλης, που μου είπε μετά πως νόμιζε ότι μου την έφερε στο κεφάλι και η μπάλα έφυγε αράουτ (σ.σ. γέλια). Νομίζω η σέντρα δεν είναι από τα καλά του στοιχεία. Κυνήγησα τη φάση μπας και καταφέρω να τον περάσω επειδή είχα μεγαλύτερη ταχύτητα, ένιωθα ότι μπορώ να τον περάσω αλλά η μπάλα έβγαινε αράουτ.

Τον βλέπω (σ.σ. τον) Άβιλα να θέλει να με καλύψει, τον κοιτάω και ένιωθα ότι θα κάνει λάθος. Βγάζει τον αγκώνα και δέχτηκα ένα χτύπημα στο στήθος. Νόμιζα πως ήταν φάουλ και όχι πέναλτι. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν παράβαση. Έπεσα όχι λίγο υπερβολικά. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να πιάσω οτιδήποτε. Έπιανα το κεφάλι, έπιανα το στήθος μου για να δώσει φάουλ, μπας και κερδίσουμε κάτι». Και μετά σας φταίει ο Αλεξανδρής που θέλει να κερδίζει τον γιο του στο τάβλι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πέραν όμως της κλοπής υπάρχει ένα πολύ πιο σοβαρό κίνητρο για το οποίο θα πρέπει να αγωνιστούν οι αθλητές του Μίτσελ. Πρόκειται φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ, τρέφεται από τους τίτλους και ξέρει να τους κατακτά καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Απέναντι του έχει εξάλλου την ομάδα της μεζούρας και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βλέπει πρωτιά και ζαλίζεται.

Νίκη σημαίνει δυνατό μπάσιμο στην διεκδίκηση της πρωτιάς, εκεί όπου έχει συνηθίσει να φιγουράρει ο ισόβιος πρωταθλητής. Ντέρμπι αιωνίων σημαίνει δύο διαφορετικοί κόσμοι, ο δικός μας τρόπος και ο δικός τους. Αλλά ο αγώνας του Σαββάτου κρίνει πολλά περισσότερα από το γόητρο… Σημάνει την οριστική επιστροφή του Θρύλου στον δρόμο προς την κορυφή!

Διαβάστε επίσης