Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στην Premier League γκολ, στο Καραϊσκάκη «χειρουργείο» (video)

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στην Premier League γκολ, στο Καραϊσκάκη «χειρουργείο» (video)
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 23:49

Η ξεφτίλα με τη διαιτησία δεν έχει τέλος και ο Ολυμπιακός είναι στοχοποιημένος. Γελάει το σύμπαν με τους απίθανους διαιτητές που φέρνει ο Μπένετ και αναφερόμαστε στον Πορτογάλο Πινέιρο ο οποίος σφύριξε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 αλλά και τον Φάμπιο Μέλο που ήταν στο VAR.

Απόδειξη για το «χειρουργείο» που έκαναν με την ακύρωση του γκολ του Βρουσάι στο 89’ είναι ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 2-1 που έγινε πριν από λίγες μέρες (14/1/23) για την Πρέμιερ Λιγκ. Στο 79’ μέτρησε γκολ του Φερνάντες καθώς κρίθηκε, και μάλιστα με παρέμβαση του VAR, ότι ο Ράσφορντ δεν επηρέαζε τη φάση. Δείτε το βίντεο από το 2,35’’ και μετά. Θα διαπιστώσετε ότι η φάση είναι ακόμη …χειρότερη από αυτή στο 89΄ του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0, όταν σκόραρε ο Βρουσάι.

Κι όμως το γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε αν και ο Ελ Αραμπί δεν ήρθε σε επαφή με τη μπάλα, όπως έγινε και με τον Ράσφορντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τη διαφορά ότι εκεί το γκολ μέτρησε με παρέμβαση του VAR, ενώ ο βοηθός σήκωσε οφσάιντ! Στο Καραϊσκάκη έγιναν όλα ανάποδα για να… σφάξουν τον Ολυμπιακό, ενώ ο βοηθός δεν σήκωσε οφσάιντ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης