Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Εμβιλά είναι «φτιαγμένος» για τα μεγάλα ματς! (video)

Ο Εμβιλά είναι «φτιαγμένος» για τα μεγάλα ματς! (video)
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 14:53

Το περασμένο Σάββατο (25/2), ο Γιαν Εμβιλά ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μαζί με τον Φορτούνη, ήταν ίσως οι πρωταγωνιστές για τον Θρύλο. Με τον Εμβιλά να «καταπίνει» τον Μπερνάρ και να τον «εξαφανίζει» από το ματς και τη δημιουργία των «πράσινων».

Ακόμη ένα σπουδαίο ματς για τον Γάλλο μέσο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός από την αρχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα, ανέβαζε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του. Και αυτό, διότι δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Λαμία, λόγω καρτών. Ο Εμβιλά ξεκουράστηκε. Παίζει χωρίς «φρένο» από το ξεκίνημα της σεζόν και με τη Λαμία πήρε «ανάσες», για αυτό και ήταν φρέσκος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Εμβιλά είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον φετινό Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ περιμένει πολλά από αυτόν. Και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, βοήθησε αρκετά τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, χάρη στην ποιότητά του και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του. Ο έμπειρος άσος είναι «φτιαγμένος» για τα ντέρμπι και πάντοτε δείχνει το πόσο γουστάρει την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Θρύλου. Κάτι το οποίο μπορεί να φανεί από ένα τρομερό βίντεο που ανέβασε στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Εμβιλά πόσταρε μερικές στιγμές «έκρηξης» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, κατά την είσοδο των δύο «αιωνίων» αντιπάλων στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και τα πεπραγμένα του στο ντέρμπι με τους «πράσινους», γράφοντας: «Μέσα στο ηφαίστειο».

Ο Μίτσελ, πάντως, με δεδομένη την απουσία του Σωκράτη στο αυριανό (1/3) ματς με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο, σκέφτεται τον Γάλλο μέσο ως στόπερ. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Σαμασέκου θα αγωνιστεί στο κέντρο, μαζί με τον Χουάνγκ. Ωστόσο, προβάδισμα έχει το δίδυμο Μπα-Ντόη για την άμυνα.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης