Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «σφαγές» του αιώνα! (video)

Οι «σφαγές» του αιώνα! (video)
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 16:00

Με το «έτσι θέλω», ο Παναθηναϊκός πήρε έναν ακόμα βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό. Μπορεί σε δύο ματς φέτος να ήταν ανύπαρκτος κόντρα στον Θρύλο, όμως βγήκε... κερδισμένος, τόσο στη Λεωφόρο, όσο και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν απόλυτα και στα δύο παιχνίδια, «πάτησαν» τους «πράσινους», τους ισοπέδωσαν. Ωστόσο, ο τελευταίος λόγος ανήκε στους Κέλετ και Πινέιρο. Οι «σφαγές» του αιώνα!

Στο πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ντράπηκε και η ντροπή. Τρομερά λάθη εις βάρος των «ερυθρόλευκων», από τον Πινέιρο, με αποκορύφωμα την ακύρωση του γκολ του Βρουσάι, για το 1-0 στο 89ο λεπτό! «Χειρουργείο» με στη «σφραγίδα» του Πορτογάλου διαιτητή και αυτών που τον όρισαν. Του Μπένετ και της κομπανίας του!

Το ίδιο και στο ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρου. Το πέναλτι κατά του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις θα μείνει στην ιστορία. Μια από τις μεγαλύτερες «σφαγές» στο ποδόσφαιρο.

Τα λάθη... αμέτρητα, λοιπόν, και στα δύο ντέρμπι. Και μοναδικός... κερδισμένος ο ΠΑΟ! «Τσίμπησε» τους βαθμούς του, χωρίς να παίξει μπάλα. Σε 180 λεπτά, δεν... υπήρχε στο γήπεδο. Κι όμως, στέρησαν από τον Ολυμπιακό τέσσερις βαθμούς στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Με το «έτσι θέλω». Ξεφτίλα!

50-50 τη βλέπουν τη διαιτησία οι «αντικειμενικοί» και όχι μόνο στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Δύο αναμετρήσεις, όπου αλλοιώθηκε ξεκάθαρα το πρωτάθλημα. Όλος ο κόσμος, ωστόσο, τους έχει πάρει χαμπάρι. Όλη η Ελλάδα ξέρει, πλέον, τι γίνεται. Και τα λόγια είναι περιττά. Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! Αναλυτικά, μία-μία φάση. Ένα βίντεο με φάσεις που εύκολα καταλαβαίνει κανείς, πως παίζεται το παιχνίδι από τους «εξυγιαντές» και τα «πιόνια» του Μπένετ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης