Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximan Super League: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Stoiximan Super League: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες του Σαββατοκύριακου
Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 13:11

Βυθισμένη στο πένθος και η ποδοσφαιρική κοινότητα, με την ανείπωτη τραγωδία, η οποία έπληξε τη χώρα μας, με το δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη… Η σκέψη γυρίζει γύρω από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Από τους συνανθρώπους μας που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Γύρω από τους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν μάχη στα νοσοκομεία, για να κρατηθούν στη ζωή… Ελάχιστος φόρος τιμής, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη είναι το ενός λεπτού σιγά που θα τηρηθεί στους αγώνες του Σαββατοκύριακου...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε την ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Με βαθύτατη οδύνη, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους οικείους των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η τραγωδία αυτή που βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες, συγκλόνισε όλη την κοινωνία μας.

Σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης

Έρχονται τα χειρότερα με Μπένετ και ξένους διαιτητές

Έρχονται τα χειρότερα με Μπένετ και ξένους διαιτητές

Προς το παρόν ο Άγγλος σώνεται με λύσεις απελπισίας όπως έδειξαν οι ορισμοί των Πινέιρο και Αγκάγεφ. «Έφαγε» άκυρο όχι μόνο για ελίτ αλλά και για διεθνείς ρέφερι της πρώτης κατηγορίας της UEFA από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία.

ΠΑΕ ΑΕΛ κατά Λεουτσάκου

ΠΑΕ ΑΕΛ κατά Λεουτσάκου

Δεν κατονομάζει τον πρόεδρο της Super League 2, όμως αφήνει αιχμές. «Η SL2 οφείλει να εκσυγχρονιστεί και να λειτουργήσει με κανόνες διαφάνειας για όλες τις ομάδες της», αναφέρει στην ανακοίνωση.