Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται τα χειρότερα με Μπένετ και ξένους διαιτητές

Έρχονται τα χειρότερα με Μπένετ και ξένους διαιτητές
Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 14:18

Αδιέξοδο ενόψει για τον Μπένετ σχετικά με τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι και ο Αγγλος κινδυνεύει να χάσει τον ύπνο του. Το μέγεθος της απελπισίας τους φαίνεται από το ότι δεν μπορούν να βρουν όχι μόνο ελίτ διαιτητές αλλά και διεθνείς ρέφερι από προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) καθώς πήγαν να το κάνουν κι αυτό, όμως τους.... γείωσαν κανονικά.

Ετσι εξαναγκάστηκαν να φέρουν τον Πορτογάλο Πινέιρο για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0, αν και είχαν ζητήσει να τιμωρηθεί τόσο από την ΠΟ Πορτογαλίας όσο και από την UEFA, μετά από «παραγγελιά» του ΠΑΟΚ! Τελικά, αυτή τη φορά αποδείχθηκε ότι ο Πινέιρο ακούει... εξυγιαντικά. Ακόμη, η απελπισία τους, του Μπένετ και της κομπανίας του, φάνηκε και από την επιλογή του Αζέρου Αγκάγεφ για την αναβληθείσα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ολυμπιακού-ΑΕΚ.

Μέχρι τώρα τον αρχιδιαιτητή σώζουν οι Πορτογάλοι επειδή μέλος της ΚΕΔ είναι ο συμπατριώτης τους Ζοάο Καπέλα. Όμως, μέχρι πότε; Αν ο Μπένετ ζορίζεται τώρα που έχει ένα ντέρμπι ανά δυο τρεις αγωνιστικές, μην ξεχνάτε ότι με Κλάτενμπεργκ, Περέιρα έρχονταν ξένοι ακόμη και σε κρίσιμα βαθμολογικά παιχνίδια και όχι μόνο σε ντέρμπι, φανταστείτε τι θα γίνει στα πλέι οφ που θα χρειάζεται διαιτητές, βοηθούς και VAR σε δυο αγώνες και μάλιστα Τετάρτη-Κυριακή! Δεν αποκλείεται να προκύψουν ανάγκες και για τα πλέι άουτ. Επιπλέον Κλάτενμπεργκ και Περέιρα δεν είχαν το πρόβλημα του Μπένετ με τους ξένους, ειδικά ο πρώτος ήταν άνετος και έφερνε συνέχεια διαφορετικούς! Αρα, ο Μπένετ προλαβαίνει να παραιτηθεί.

Ο λόγος που αποφεύγει ο Μπένετ τους ξένους διαιτητές είναι επειδή δεν μπορεί να βρει. Ο λόγος που έβαλε τον Σιδηρόπουλο (και μετά τον άλλαξε) στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1 είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν μπορεί να βρει διαιτητές από το εξωτερικό. Ο λόγος που απαξίωσε τους ξένους είναι ότι οι ορισμοί γίνονται στο πόδι και δεν έρχονται ρέφερι υψηλού επιπέδου αλλά ρέφερι από το κάτω ράφι. Σα να μην έφτανε αυτό, σφυρίζουν και όπως οι Ελληνες, δηλαδή ευνοούν συγκεκριμένες ομάδες και αδικούν άλλες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης