Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι γίνεται με Χάμες, ενόψει ΑΕΚ

Τι γίνεται με Χάμες, ενόψει ΑΕΚ
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 15:03

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον μπροστά του το παιχνίδι της Κυριακής, μεν αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Στις 16:00 στο Καραϊσκάκη το ματς και εκεί στρέφεται, σε πρώτο χρόνο, το ενδιαφέρον του Μίτσελ και των παικτών του. Ακολουθεί βεβαίως το ματς με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena για το πρωτάθλημα. Και για εκεί ο Ισπανός τεχνικός ιδανικά «βλέπει» την επιστροφή του Χάμες και του Εμβιλά. Για τον Εμβιλά μιλήσαμε νωρίτερα, πάμε να δούμε τι γίνεται με τον Χάμες. Πως σκέφτεται ο Μίτσελ να διαχειριστεί τον παγκόσμιο Κολομβιανό, ώστε να τον έχει έτοιμο με την ΑΕΚ.

Το πλάνο του Ισπανού τεχνικού υπαγόρευε ότι ο Χάμες θα έμπαινε να παίξει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για ένα διάστημα. Μικρό ή μεγάλο, θα φαινόταν στην πορεία. Στόχος ήταν φυσικά, με αυτό τον τρόπο, να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να βρεθεί ξανά σε καλή κατάσταση.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός ήθελε να έχει τον Χάμες στο 100% για το ματς με την ΑΕΚ και αυτός παραμένει ο στόχος. Έτσι σκέφτεται να το διαχειριστεί ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός θα περιμένει συνολικά, ως οργανισμός, να δει ξανά τον Χάμες απολύτως έτοιμο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης