Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρε το πάνω σου

Πάρε το πάνω σου
Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 12:20

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατεβαίνει να παίξει με τον Λεβαδειακό (16:00) με ελλείψεις και προβλήματα, αλλά έχει… Φορτούνη! Και ο Έλληνας άσος, έχοντας επιστρέψει πλέον για τα καλά στη δράση και στο πρότερο υψηλό του επίπεδο, είναι έτοιμος να πάρει ξανά την ομάδα από το χέρι. Ελλείψει Χάμες, αλλά όχι απλώς ως… ρεζέρβα του παγκόσμιου Κολομβιανού, ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να πάρει ξανά το «10» και να το κάνει δικό του. Και να οδηγήσει τον Ολυμπιακός σε ακόμη ένα τρίποντο.

Η ομάδα του Μίτσελ ποντάρει πολλά στη θέση, με βάση το πως αγωνίζεται. Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να παίζει με «δεκάρι» στη σύνθεσή του και όταν ο Κώστας Φορτούνης είναι στο γνωστό του επίπεδο, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον σταματήσει.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Φορτούνη. Όχι μόνο τώρα, όχι μόνο σήμερα. Αλλά και γενικά. Τα πλέι οφ έρχονται και ο Θρύλος θέλει εκεί να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες, για να πάρει και τον φετινό τίτλο. Και ο Φορτούνης μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ειδικά σε αγώνες όπως ο σημερινός, πρέπει ο Έλληνας άσος να φοράει τα… καλά του και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλα: Να διαλύει τις αντίπαλες άμυνες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης