Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «καυτός» Μπακαμπού και η κλήση του στην Εθνική Κονγκό

Ο «καυτός» Μπακαμπού και η κλήση του στην Εθνική Κονγκό
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 11:01

Διαδοχικές είναι οι αναφορές στο Κονγκό για το προσκλητήριο προς τον Σεντρίκ Μπακαμπού, να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, μετά από ένα χρόνο αποχής. Μάλιστα, η ιστοσελίδα «footrdc», αναφέρθηκε στους λόγους που πιστεύουν οι Κονγκολέζοι, πως ο φορ του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 γκολ, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ενόψει των δύο παιχνιδιών με αντίπαλο την Μαυριτανία.

Μεταξύ άλλων, οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως η άφιξη του Ντεσάμπρε στην τεχνική ηγεσία έφερε κλίμα αισιοδοξίας, ενώ έχει ως μεγάλο στόχο μια παρουσία στο Mundial και συγκεκριμένα, αυτό του 2026, στα γήπεδα του Μεξικού, του Καναδά και των ΗΠΑ. Μάλιστα, σε συνέντευξη του το 2022, ο «Μπακαγκολ» είχε πει, πως θα ήθελε να βρεθεί εκεί, είτε ως παίκτης, είτε από άλλο πόστο. Επίσης, οι Κονγκολέζοι υπογραμμίζουν πως ο Μπακαμπού έκανε ένα βήμα... πίσω μεν, αλλά ποτέ δεν ανακοίνωσε την απόσυρση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και όλα οδηγούν στο γεγονός πως θα είναι «παρών» στις 26/3.

Ο Μπακαμπού συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και τον πιστεύουν πολύ στον Κονγκό. Ο Κονγκολέζος φορ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Stoiximan Super League, με 12 γκολ και ακολουθούν στη δεύτερη θέση οι Λιβάι Γκαρσία και Νίκος Καρέλης, έχοντας αμφότεροι πετύχει από 11 τέρματα. Από οκτώ γκολ έχουν οι Πεπ Μπιέλ, Αντράζ Σπόραρ, Νόρντιν Αμραμπατ, Ροντρίγκο Εραμούσπε και Αϊτόρ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης