Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Αραμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία...

Ο Ελ Αραμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία...
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 00:28

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και κατάφερε να σκοράρει μια φορά, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο 36χρονος άσος, μάλιστα, ήταν «τρελαμένος» που δεν σκόραρε στο συγκεκριμένο ματς, γιατί υπήρχε... σοβαρός λόγος. Ποιος είναι αυτός;

Το γεγονός πως η ομάδα της Βοιωτίας είναι η μοναδική από αυτές που βρίσκονται τώρα στη Stoiximan Super League, με την οποία δεν έχει ανοίξει ακόμα... λογαριασμό! Μάλιστα, αν συνυπολογίσουμε και τις ομάδες που δεν είναι τώρα στην πρώτη κατηγορία, αλλά έχει «συναντήσει» ο Μαροκινός επιθετικός κατά την παρουσία του στην Ελλάδα, στις ομάδες που έχουν... γλιτώσει, συγκαταλέγεται και ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος, ο Γιουσέφ έχει επτά γκολ με Βόλο, Λαμία, έξι με τον Ατρόμητο, πέντε με τον Παναιτωλικό, τέσσερα με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, τρία με Αστέρα Τρίπολης και Άρη, ενώ δύο τέρματα έχει σημειώσει με Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα, μια φορά σκόραρε με ΠΑΟΚ, Ιωνικό και Ξάνθη.

Αναφορικά με τα πλέι οφ, πέντε γκολ έχει με την ΑΕΚ, τρία με τον «αιώνιο» αντίπαλο, δύο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από ένα με τους... συμπολίτες, ΠΑΟΚ και Άρη. Στόχος του Γιουσέφ, πλέον, είναι να «συμπληρώσει» το παζλ, αν του δοθεί ξανά η ευκαιρία στο μέλλον.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης