Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα περισσότερα λεπτά του Κασάμι...

Τα περισσότερα λεπτά του Κασάμι...
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 14:21

Μεταξύ των τριών μαζεμένων αλλαγών που έκανε ο Μίτσελ, στο ματς του Ολυμπιακού με την Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν και αυτή του Παιτίμ Κασάμι, ο οποίος αντικατέστησε τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Μια αλλαγή που έγινε για να προστατευτεί ο Νοτιοκορεάτης χαφ λόγω καρτών, με φόντο την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στην «Opap Arena», για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ελβετός μέσος, έπαιξε για 31 λεπτά απέναντι στον Λεβαδειακό και είχε συμμετοχή στο παιχνίδι με καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, αλλά θα μπορούσε ακόμα και να σκοράρει αν ήταν πιο προσεκτικός. Πάντως τα λεπτά αυτά που έπαιξε ήταν τα περισσότερα του στην Stoiximan Super League για φέτος. Είχε αγωνιστεί 19’ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 12’ με τον Βόλο, αλλά και 13’ στην... άλλη «εξάρα» (6-1), με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Στο Κύπελλο, βέβαια, έχει πιο «γεμάτες» παρουσίες και συγκεκριμένα, από 61’ μέχρι και 90’.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης