Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπα: «Γερή απόδοση, πρέπει να τα δίνουμε όλα πάντα» (photo)

Μπα: «Γερή απόδοση, πρέπει να τα δίνουμε όλα πάντα» (photo)
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 12:18

Σε έναν ακόμα αγώνα μετά την επιστροφή του, ο Ουσεινού Μπα ήταν αξιόπιστος στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Σίγουρα, ο Λεβαδειακός δεν είναι και η ομάδα που θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα και ειδικά στο Φάληρο, αλλά το γεγονός πως ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ βοήθησε τον Ολυμπιακό να κρατήσει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (μετά από τα ματς με Λαμία, ΠΑΟ) το «μηδέν» πίσω, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Με το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί να του… επιφυλάσσει και πάλι θέση βασικού.

Πάντως, ο Αφρικανός άσος έδειξε και αυτός συγκλονισμένος μετά από την τραγωδία στα Τέμπη και με ανάρτηση του στα social media, υπογράμμισε:

«Ήταν μια συγκινητική ημέρα καθώς αποδώσαμε φόρο τιμής στα θύματα της τραγικής σύγκρουσης στα Τέμπη. Ο θεός να αναπαύει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη στους συγγενείς και φίλους τους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί με όλους εσάς. Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είχαμε μια γερή απόδοση με τρεις πόντους και σκοπεύουμε πάντα να τα δίνουμε όλα».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης