Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συζήτηση Διοίκησης-αρχηγών, για το ντέρμπι

Η συζήτηση Διοίκησης-αρχηγών, για το ντέρμπι
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 16:11

Όπως έγινε γνωστό, η Διοίκηση της ΠΑΕ είχε συνάντηση με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, την Τετάρτη. Παραμονές του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, το οποίο εν πολλοίς θα κρίνει τη διαφορά από την κορυφή, με την οποία ο Θρύλος θα μπει στα πλέι οφ. Και φυσικά θα δείξει το πως θα κινηθεί η ομάδα του Πειραιά σε αυτά και τι έδαφος θα πρέπει να καλύψει, για να πάρει το 48ο.

Η συζήτηση Διοίκησης-αρχηγών, για το ντέρμπι μπορεί να μην έβγαλε ειδήσεις, αλλά δεδομένα επιβεβαίωσε αυτά που ξέρουμε ήδη. Ότι άπαντες στον Ολυμπιακός κινούνται με στόχο έναν: Τον τίτλο! Το πρωτάθλημα! Μέλη της Διοίκησης με πρώτο τον κ. Γιάννη Βρέντζο, μετέβησαν στο Ρέντη, όπου και συζήτησαν με (Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Σωκράτη και Εμβιλά) και το μήνυμα ήταν εξκάθαρο: Η απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του συνόλου, η οποίο πέρασε στους αρχηγούς και από εκεί σε όλη την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για νίκη. Ενωμένος, δυνατός και με στόχο. Με πίστη στις δυνάμεις του και με βλέμμα στην κούπα, την οποία θα διεκδικήσει μέχρι το φινάλε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης