Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημαντικό να παίξει ο Σαμασέκου

Σημαντικό να παίξει ο Σαμασέκου
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 15:26

Ανοιχτό είναι το θέμα της συμμετοχής του Σαμασέκου, στο ντέρμπι της Κυριακής, με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena. Ο νεαρός μέσος του Θρύλου δεν είναι ακόμη στο 100%, αλλά ανεβάζει ρυθμό. Και αν πάρει έστω 1-2 προπονήσεις σε φουλ ρυθμό, δηλαδή την Παρασκευή και το Σάββατο, τότε θα βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι βασικός, την Κυριακή. Ο Μίτσελ το επιθυμεί αυτό διακαώς.

Σημαντικό να παίξει ο Σαμασέκου, για τον Ολυμπιακό. Παίζει μεγάλο ρόλο το να έχει τον νεαρό στα χαφ ο Θρύλος, για τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Χωρίς τον Εμβιλά, ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Ντιαντιέ Σαμασέκου στο γήπεδο, απέναντι στην ΑΕΚ. Δίπλα στον Χουάνγκ και πίσω από το «10» της ενδεκάδας, θέση που θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Φορτούνης.

Ο Σαμασέκου έχει ανέβει στα τελευταία ματς. Δείχνει ολοένα και πιο μέσα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δείχνει πιο «δεμένος» με την υπόλοιπη ομάδα. Και αυτό βεβαίως μετράει. Ο Εμβιλά δεν θα είναι παρών και ο Ολυμπιακός δεδομένα χρειάζεται τον Σαμασέκου στα χαφ. Ο Μίτσελ θα τον περιμένει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης