Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Ζαντέρογλου

Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Ζαντέρογλου
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 18:24

Λίγο μετά στις 12:00 της Παρασκευής (10/3) τελέστηκε στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χρήστου Ζαντέρογλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών το περασμένο Σάββατο (4/3).

Μάλιστα, το φέρετρο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Θρύλου ήταν τυλιγμένο με την ερυθρόλευκη σημαία. Τα χρώματα που αγαπούσε...

Το «παρών» στην κηδεία του Βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χρήστου Ζαντέρογλου, έδωσε ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Ακόμη παρευρέθηκαν: Ο επί σειρά ετών δημοσιογράφος Ολυμπιακού, Κώστας Μυλωνάς. * Οι οικογένειες των Βετεράνων του Ολυμπιακού Μιχάλη Κρητικόπουλου, Βασίλη Μποτίνου. * Πρώην συμπαίκτες του Χρήστου Ζαντέρογλου, όπως και μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων: Γιάννης Γκαϊτατζής, Γιάννης Φρονιμίδης, Παύλος Βασιλείου, Παναγιώτης Κελεσίδης, Αντώνης Γλύκας, Ανδρέας Μπονόβας, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Πέτρος Μίχος, Αντώνης Τζανετουλάκος, Γιώργος Κοττάκης, Μανώλης Λεβαντής, Νίκος Φώσκολος κ.ά..

Να σημειωθεί πως κατατέθηκε στεφάνι από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επίσης και από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης