Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σάιτ της... αλήθειας ανακάλυψε την Αμερική με τον έλεγχο ντόπινγκ

Το σάιτ της... αλήθειας ανακάλυψε την Αμερική με τον έλεγχο ντόπινγκ
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 18:55

Ό,τι και να πει ή να γράψει κανείς θα είναι λίγο για το σάιτ της... αλήθειας. Αυτοί οι οποίοι γράφουν και λένε μόνο αλήθειες και κάνουν τα χατίρια των φίλων τους, είναι και πολλοί βέβαια και υπάρχουν οι στιγμές οι οποίες δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι να κάνουν και ποιον να στηρίξουν χωρίς να χαλάσουν τις σχέσεις τους.

Τώρα στο σάιτ της αλήθειας θέλοντας προφανώς να ανεβάσουν τους τόνους ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, πήραν το... μήνυμα από τους φίλους τους ώστε να προπαγανδίσουν μία καθαρά τυπική διαδικασία πριν από τα ματς που θεωρούνται ντέρμπι. Τι εννοούμε, προσπάθησαν να κάνουν θέμα... τρομερό το γεγονός πως κλιμάκιο του ΕΟΚΑΝ πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ για έλεγχο ντόπινγκ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής για το πρωτάθλημα με τον Θρύλο.

Άφησαν τα υπονοούμενα τους ότι αυτό γίνεται μόνο στην ΑΕΚ, προφανώς για να δημιουργήσουν το δικό τους κλίμα λίγες ημέρες πριν τον αγώνα. Ποια όμως είναι η αλήθεια, γιατί εκεί δε διαβάζει κανείς καμία αλήθεια και ας λένε ότι την... αντέχουν. Η αλήθεια έχει ως εξής, έλεγχο ντόπινγκ γίνεται και στις δύο ομάδες ενόψει των αγώνων που θεωρούνται ντέρμπι.

Έτσι κλιμάκιο του ΕΟΚΑΝ όπως πήγε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ για τον απαραίτητο έλεγχο, πήγε και στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη προκειμένου να γίνει η ίδια διαδικασία. Δεν υπάρχουν ούτε δράκοι, ούτε τίποτα σε αυτό το παραμύθι που προσπάθησαν να φτιάξουν...

Διαβάστε επίσης