Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάζια και τσίτα

Γκάζια και τσίτα
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 10:39

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κατανοεί τη σημασία, την οποία αποκτά το ντέρμπι της Κυριακής. Απέναντι στην ΑΕΚ, ο Θρύλος μπορεί με νίκη να βάλει δύσκολα στους «εξυγιαντές» και να τους κόψει την… άνεση. Να τους κόψει την… όρεξη. Να τους χαλάσει τη… βεβαιότητα, την οποία έχουν αποκτήσει, έχοντας πίσω τους το σύστημα, να τους σπρώχνει. Και σε αυτό το πλαίσιο, οι τελευταίες μια-δυο μέρες έχουν κυλήσει με την ομάδα να είναι σε… γκάζια. Σε τσίτα.

Ο Μίτσελ δεν επιτρέπει χαλάρωση. Ειδικά σε αυτό το σημείο. Οι παίκτες το κατανοούν, αλλά όταν δεν ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτά που θέλει, ο Ισπανός βάζει… γκάζια. Οι τελευταίες μια-δυο ημέρες στο Ρέντη είχαν αρκετή ένταση. Καλώς εννοούμενη ένταση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σταματούσε διαρκώς τις ασκήσεις, για να δώσει οδηγίες. Φώναζε διαρκώς αυτά που ήθελε οι παίκτες του να κάνουν. Πίεζε, στο μέτρο του αποδεκτού, την ομάδα του. Να δώσει «κι άλλο». Ξέρει ο Μίτσελ ότι έχει μια καλή ομάδα στα χέρια του. Και πρέπει από εκείνη να πάρει πράγματα. Για να μπορέσει να την οδηγήσει στον τίτλο. Το παιχνίδι την Κυριακή δεν κερδίζεται με… τουπέ. Κερδίζεται με πολεμική διάθεση. Αυτή θέλει ο Μίτσελ να δει, από την ομάδα του, στην OPAP Arena.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης