Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο χέρι του να τους έχει… του χεριού του

Στο χέρι του να τους έχει… του χεριού του
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 09:59

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει αυτό το πρωτάθλημα. Παρότι δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο, δίχως μέτρο και δίχως καμία παύση, η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει την προσπάθειά της. Συνεχίζει να μάχεται, για αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να πάρει. Και πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να πάρει επίσης αυτό το οποίο πιστεύει ότι μπορεί: Τη νίκη. Ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή, απέναντι στην ΑΕΚ, τα ρέστα του. Στόχος του να μπει στα πλέι οφ, παραμένοντας σε απόσταση βολής.

Είναι πραγματικά στο χέρι του, να τους έχει του… χεριού του. Να τους έχει τόσο κοντά, ώστε να τους κρατά μονίμως αγχωμένους και να ξέρουν ότι με την πρώτη «στραβή», θα τον δουν να τους προσπερνά και να τους «τελειώνει». Να τους σβήνει από τον χάρτη.

Έρχεται ένα διάστημα, μπροστά, στο οποίο η ομάδα οφείλει να εμφανιστεί στα απολύτως καλύτερά της… Να παίρνει όποιον αντίπαλο βρίσκει στον δρόμο της… Να στέλνει συνεχώς μηνύματα τίτλου. Και είναι δεδομένο ότι οι άλλοι θα λυγίσουν, μπροστά στον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γκάζια και τσίτα

Γκάζια και τσίτα

Οι τελευταίες μια-δυο ημέρες στο Ρέντη είχαν αρκετή ένταση. Καλώς εννοούμενη ένταση.