Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Κασάμι!

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Κασάμι!
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 19:54

Στο πρώτο του παιχνίδι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην Stoiximan Super League, ο Παϊτίμ Κασάμι κατάφερε να σκοράρει και μάλιστα, ένα γκολ που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Βόλου. Ο Ελβετός μέσος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχε και το οποίο, όπως φάνηκε, αφιέρωσε στον γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη, με τον οποίο έχει εξαιρετική φιλική σχέση.

Συγκεκριμένα, σχημάτισε με τα χέρια του δύο «Μ», δηλαδή τα αρχικά του ονόματος και του επωνύμου του Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενώ φάνηκε να φωνάζει το όνομα του και δυνατά στην κάμερα.

Μάλιστα, ο έμπειρος μέσος έγραψε στα social media για το τέρμα που πέτυχε: «Εκπληκτική νίκη παιδιά και χαρούμενος που έβαλα το όνομα μου στη λίστα των σκόρερ. Ας συνεχίσουμε να πιέζουμε δυνατά».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Βόμβα» Μαρινάκη: «Ο Μπαλτάκος μας είπε ότι απειλήθηκε από τον Μελισσανίδη»

«Βόμβα» Μαρινάκη: «Ο Μπαλτάκος μας είπε ότι απειλήθηκε από τον Μελισσανίδη»

Αποκαλύψεις-σοκ από τον πρόεδρο της Stoiximan Super League και του Ολυμπιακού, για όσα έγιναν στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Επίθεση και σε Μπαλτάκο, Φιλιππούση, Μπένετ, Μάνταλο, Σιδηρόπουλο και Διακοφώτη.