Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «τρελό» σερί του Θρύλου στην επαρχία!

Το «τρελό» σερί του Θρύλου στην επαρχία!
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 09:27

O Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με νίκη τα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος και πέρα από τους τρεις βαθμούς που κατέκτησαν, συνέχισαν ένα ασύλληπτο και εντυπωσιακό σερί.

Από τη στιγμή που πέρασε με «τριάρα» από το Πανθεσσαλικό και τον Βόλο, ο Θρύλος παραμένει αήττητος τα τελευταία 4,5 χρόνια στην επαρχία! Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην επαρχία από τη σεζόν 2018-19, μιας και η τελευταία του ήττα ήταν τον Οκτώβριο του 2018, από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έφτασαν τα 38 παιχνίδια χωρίς ήττα και το σερί θα σταματήσει εκεί για τη φετινή σεζόν. Και αυτό, διότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα της επαρχίας στα φετινά πλέι οφ, πέρα από τον Βόλο. Πράγμα που σημαίνει, ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει το απίθανο σερί του στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για την ιστορία, ο Θρύλος μετράει, πλέον, 30 «διπλά» και οκτώ ισοπαλίες, σε αυτές τις 38 αναμετρήσεις, έχοντας κάνει ξεκάθαρα «δική του» την επαρχία!

Βέβαια, οι Πειραιώτες έχουν ξανακάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Ωστόσο, όχι σε τέτοια έκταση. Συγκεκριμένα, την τετραετία 2000-04 είχαν 20 νίκες και μία ισοπαλία σε 21 παιχνίδια στην επαρχία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης