Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος «εφιάλτης» τους!

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος «εφιάλτης» τους!
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 10:33

Ποτέ να μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό των 47 πρωταθλημάτων! Και με αυτές τις δύο προτάσεις, θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το κείμενο. Ο Θρύλος «επέστρεψε» από το -12 στο -3 και τον τρέμουν!

Με την ανοδική του πορεία, ο Ολυμπιακός «σκορπάει» τον φόβο και τον τρόμο ολοένα και περισσότερο. Οι «απέναντι» και οι «εξυγιαντές» τα έχουν... χαμένα. Έχουν τρομάξει στην ιδέα, ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει και αυτό το πρωτάθλημα. Και για αυτό το λόγο, θα κάνουν τα πάντα, ώστε να μην το κατακτήσει και τους χαλάσει τα... σχέδια σε ένα ήδη «αλλοιωμένο» πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μίτσελ θα έπρεπε να ήταν στην κορυφή. Ωστόσο, θα το «παλέψει» μέχρι τέλους για να το καταφέρει.

Είδαμε αίσχη και... αίσχη στην 1η αγωνιστική της διαδικασίας των πλέι-οφ. Αίσχη τα οποία δικαίωσαν και με το παραπάνω τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα όσα είχε πει περί ανικανότητας του Μπένετ και όχι μόνο. Είδαμε ξανά τυχάρπαστους και ακατάλληλους διαιτητές, που δεν... ξέρουν βασικούς κανονισμούς και έκαναν τα πάντα για να αλλοιωθούν αποτελέσματα με το «καλημέρα» του «μίνι» πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα. Φοβούνται τόσο πολύ τον Ολυμπιακό, που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν. Τα αίσχη του «συστήματος» θα συνεχιστούν και θα γίνουν ακόμη περισσότερα, αλλά ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να τους ρίξει για άλλη μία φορά στο... καναβάτσο! Όπως κάνει, άλλωστε, τόσα χρόνια.

Ο Θρύλος, μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τη φετινή του πορεία, ωστόσο γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Και αυτό φοβούνται. Η «αντεπίθεση», ωστόσο, έχει ξεκινήσει. Τα όνειρα των «απέναντι» για πρωτάθλημα είναι πιθανό να καταλήξουν σε «εφιάλτη» στο τέλος της σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης