Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο περνάει ο καιρός, τα «ψέματα» αποδομούνται

Όσο περνάει ο καιρός, τα «ψέματα» αποδομούνται
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 15:21

Βιάστηκαν ορισμένοι. Πολύ βιάστηκαν. Νόμιζαν ότι ο Ολυμπιακός είναι… χθεσινός. Νόμιζαν ότι ο Ολυμπιακός είναι… ευκολάκι να «μπει από κάτω» και να νικηθεί. Έτρεξαν, σαν σε… σπριντ, να πανηγυρίσουν και να «δηλώσουν» πρωταθλητές. Πολύ νωρίς. Έτρεξαν να προλάβουν γιατί ήξεραν, ότι κάποια στιγμή είναι πιθανό να τους προλάβει η αλήθεια. Και τους πρόλαβε. Τους… έπιασε σχεδόν! Και τους έχει κάνει και… αγχώνονται. Δεν μπορούν να το διαχειριστούν…

Όσο περνάει ο καιρός, τα «ψέματα» αποδομούνται. Ολοένα και περισσότερο. Όσο περνάει ο καιρός, εκτίθενται ανεπανόρθωτα, μπροστά στην πραγματικότητα. Η οποία… χτυπάει σαν την… κόμπρα. Όχι, όχι τον Λαρεντζάκη.

Οι… δήθεν «ομαδάρες» και «με στόφα πρωταθλητή», διαρκώς πέφτουν, την ώρα που ο Θρύλος ολοένα και ανεβαίνει. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ… Αποδομήθηκαν πλήρως, μπροστά στον πραγματικό πρωταθλητή. Και τα δύο «αιώνια» ντέρμπι φέτος ήταν ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ. Ο Ολυμπιακός εξέθεσε τον ψευτοπρωταθλητή. Πρώτα. Στη συνέχεια… ανέλαβε και την ψευτοπρωταθλήτρια. Της απέδειξε, στο ίδιο της το νεόχτιστο, ότι μόνο όταν το «εγκαινιάσει» ο Θρύλος, πιάνεται… Μόνο τότε μετράει…

Ας καθίσουν αναπαυτικά. Έχει δρόμο μπροστά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Κλωτσάτε όσο γουστάρετε»

«Κλωτσάτε όσο γουστάρετε»

Το μήνυμα που στέλνει ακόμη και τώρα η «εξυγίανση» στους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Και το οποίο εντείνεται, καθώς τα πλέι οφ είναι εδώ και η κορύφωση της σεζόν πλησιάζει.