Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι δυνατόν οι «βόμβες» Μαρινάκη να περνούν στα ψιλά;

Είναι δυνατόν οι «βόμβες» Μαρινάκη να περνούν στα ψιλά;
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 15:44

Σχεδόν δύο 48ωρα έχουν περάσει από τις καταγγελίες του Προέδρου του Ολυμπιακού και της Stoiximan Super League. Μιλάμε φυσικά για τη γνωστή υπόθεση, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας και συντάραξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη συνάντηση την οποία είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Για τις φερόμενες απειλές, τις οποίες όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, του αποκάλυψε ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος.

Το θέμα πήγε να… ανασκευαστεί. Αλλά κανείς δεν πείστηκε. Το ζήτημα, όμως, δεν είναι αυτό. Αλλά είναι άλλο… Είναι δυνατόν οι «βόμβες» Μαρινάκη να περνούν στα ψιλά; Πως γίνεται να μην ασχολείται ήδη η δικαιοσύνη με το θέμα; Πως γίνεται η δικαιοσύνη να μην έχει ακόμη παρέμβει, για να ερευνήσει, τι ακριβώς συμβαίνει, ή δεν συμβαίνει; Κανείς μας δεν είναι σε θέση να ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί. Αλλά αυτός είναι ο ρόλος της δικαιοσύνης. Να το μάθει.

Μιλάμε για σοβαρές καταγγελίες, με κάθε επισημότητα. Δεν μιλάμε για… αερολογίες, ή για σκευωρίες μέσω των ΜΜΕ, όπως έχουν κάνει κατά κόρον οι «απέναντι». Μιλάμε για καταγγελίες-«φωτιά», ικανές να ταράξουν συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο… Και όμως, παρατηρείται μία… χαλαρότητα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης