Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά Μίστερ, είσαι ένας από εμάς (photo)

Χρόνια πολλά Μίστερ, είσαι ένας από εμάς (photo)
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 09:53

Υπάρχουν προπονητές. Και υπάρχουν και ορισμένοι προπονητές, οι οποίοι είναι κάτι περισσότερο από αυτό, για μια ομάδα. Κάτι τέτοιο είναι ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, για τον Ολυμπιακό. Για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός διανύει τη δεύτερη θητεία του, στον πάγκο της ομάδας και πλέον, μετά από χρόνια γνώσης και εμπειρίας ως προς το τι εστία ΘΡΥΛΟΣ, μπορεί κανείς με ασφάλεια να πει ότι είναι… ένας από εμάς!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ γιορτάζει σήμερα το 60ό έτος της ηλικίας του και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, του εύχεται τα καλύτερα. Για να το πούμε απλά, μπορεί κάποιος να είναι υπέρ ή κατά ενός προπονητή. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ένας προπονητής έχει προσφέρει πολλά. Και ο Μίτσελ, ένας παγκόσμιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, έχει προσφέρει πολλά, στον Ολυμπιακό. Και δείχνει ακόμη την ίδια διάθεση, για να προσφέρει ακόμη περισσότερα!

Χρόνια πολλά Μίστερ, είσαι ένας από εμάς! Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να στέψεις πρωταθλήτρια την ομάδα που έχεις στα χέρια σου. Το αξίζει…

Διαβάστε επίσης