Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «χειρούργος» Ντιφαλά με το «πράσινο» παρελθόν! (video)

Ο «χειρούργος» Ντιφαλά με το «πράσινο» παρελθόν! (video)
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 01:05

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στα «κάγκελα». Είδε την απίστευτη σφαγή, η οποία συντελέστηκε εις βάρος του Ολυμπιακού. Για ακόμη μία φορά.

Οι «γκρι» που ήταν σε εντεταλμένη αποστολή απόψε στο ΣΕΦ, με το καθοριστικό και κραυγαλέο λάθος να είναι στο φινάλε της παράτασης, κρίνοντας στην ουσία και το αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντιφαλά το πήρε πάνω του και αποφάσισε νικητή στο ΣΕΦ με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο Γάλλος διαιτητής έδειξε φάουλ για τρεις βολές – που δεν υπήρχε – υπέρ της Μπαρτσελόνα και ο Πάρκερ σε νεκρό χρόνο ουσιαστικά από τη γραμμή στην παράταση έκρινε το παιχνίδι. Ο Γάλλος «σφαγέας» έκανε τη δουλειά για τους Καταλανούς, διορθώνοντας το «χειρουργείο» που είχε κάνει πριν λίγους μήνες εις βάρος τους στο ΟΑΚΑ, στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα.

Σε ένα ματς στο οποίο οι Ισπανοί έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, ο Γάλλος «χειρούργος» είχε κάνει το θαύμα τους. Με τα προκλητικά σφυρίγματά της αποσυντόνισε τους «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, ο Άλεξ Αμπρίνες είχε πει μετά από αυτό το ματς πως δεν σέβονται την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως όλα άλλαξαν μετά την τεχνική ποινή που πήρε ο Εργκίν Αταμάν μετά από διαμαρτυρίες στον Ντιφαλά.

Ο Γάλλος ρέφερι τα είχε έκανε… μαντάρα, με τους Καταλανούς να έχουν παράπονα και τα ΜΜΕ να αναφέρονται στη διαιτησία του Ντιφαλά με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα, να τον… ντύνουν στα πράσινα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης