Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επαγγελματισμός

Επαγγελματισμός
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 11:59

Σωστός επαγγελματίας είναι εκείνος, ο οποίος μπαίνει, κάνει τη δουλειά του, «βρέξει-χιονίσει». Είτε είναι βασικός, είτε έρχεται από τον πάγκο. Είτε έχει αγωνιστικό ρυθμό, είτε όχι. Είτε είναι στα… «αζήτητα» (ΟΚ, τρόπος του λέγειν) στο ρόστερ, είτε είναι σταθερά στις πρώτες επιλογές. Είτε είναι ο Χάμες, είτε είναι ο Βρουσάι. Προσοχή. Δεν συγκρίνουμε τους δύο παίκτες ως προς την απόδοσή τους και το τι προσφέρουν στην ομάδα. Απλώς ως «όνομα», που λέμε. Ο ένας παγκόσμιος, κλάσης, με παραστάσεις διαπλανητικές και ο άλλος νεαρός, εξελίξιμος, από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Έτσι τους βάζουμε στη «ζυγαριά».

Και ο Ολυμπιακός είναι τυχερός. Γιατί έχει ένα ρόστερ φουλ επαγγελματίες. Παράδειγμα ο Κασάμι. Παράδειγμα ο Σαμασέκου. Παράδειγμα ο Όλεγκ. Παράδειγμα ο Σωκράτης. Παράδειγμα ο Φορτούνης, ο Ελ Αραμπί. Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ! Ο Ανδρούτσος, ο Βρουσάι, ο Τζολάκης. Επαγγελματίες Όταν και όποτε μπουν στο χορτάρι, δίνουν το 101% για την ομάδα. Είτε έχουν ρυθμό, είτε όχι. Είτε ήταν στην αποστολή, στο προηγούμενο ματς, είτε όχι.

Αυτό είναι έργο παικτών, αλλά και Μίτσελ. Το έχουν δώσει οι παίκτες, αλλά το έχει πάρει και ο κόουτς και το έχει διαχειριστεί αναλόγως.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μεγαλειωδώς ταπεινά

Μεγαλειωδώς ταπεινά

Παρά το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο, ο Κώστας Φορτούνης δείχνει αυτή τη στιγμή πιο ώριμος και ταπεινός, από ποτέ.