Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευχή του Μίτσελ για τα γενέθλιά του (photo)

Η ευχή του Μίτσελ για τα γενέθλιά του (photo)
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 12:38

Είπαμε: Ο Μίτσελ είναι ένας από εμάς. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει αγαπήσει τον Ολυμπιακό και προτεραιότητά του είναι το καλό του Συλλόγου. Το έχει αποδείξει ήδη, με τη δουλειά, την οποία κάνει. Το έχει αποδείξει ήδη με το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να το… σκεφτεί, όταν του έγινε πρόταση να επιστρέψει εδώ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μίτσελ έχει σήμερα τα γενέθλιά του και είναι στο επίκεντρο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ισπανός τεχνικός «απάντησε» στις ευχές του Ολυμπιακού, με μία ευχή για τον ίδιο και τον Σύλλογο. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, είναι η αλήθεια. Με έναν τρόπο, ο οποίος παραπέμπει στο μεγαλείο του χαρακτήρα του και την σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Αλλά, κυρίως, παραπέμπει σε έναν άνθρωπο ο οποίος ξέρει καλά πως πάνω από τον ίδιο, είναι το συλλογικό καλό.

Τι έγραψε ο Μίτσελ; «Εύχομαι να είμαι εδώ και τη νέα σεζόν, με μία νέα Super League». Στόχος του Μίτσελ είναι, φυσικά, να κατακτήσει τον τίτλο, με τον Ολυμπιακό. Και να μπει στη νέα σεζόν ως πρωταθλητής. Του το ευχόμαστε και εμείς.

Διαβάστε επίσης

Μεγαλειωδώς ταπεινά

Μεγαλειωδώς ταπεινά

Παρά το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο, ο Κώστας Φορτούνης δείχνει αυτή τη στιγμή πιο ώριμος και ταπεινός, από ποτέ.