Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα αρχίζει από τον Πασχαλάκη (videos)

Η ενδεκάδα αρχίζει από τον Πασχαλάκη (videos)
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 11:59

Από τα μπουκάλια και τους τραμπουκισμούς, στην εξέδρα της Τούμπας, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στην απόλυτη αποθέωση, με το «7» στο κούρεμά του, για να έχει μαζί του τον κόσμο του Θρύλου. Ορισμένα πράγματα απλώς… κολλάνε. Απλώς… γίνονται γιατί είναι προορισμένα να γίνουν. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ένιωσε τι εστί Θρύλος και ήδη, μέσα σε λίγους μήνες, έγινε ένα με την οικογένεια. Μέλος κανονικό. Και χωρίς φθηνούς οπαδισμούς και δηλώσεις εις βάρος των «απέναντι». Όχι. Αυτά για άλλους… Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού το έκανε με σοβαρότητα, με ήθος και ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πλέον, για να εστιάσουμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατάφερε μέσα σε μικρό διάστημα, να γίνει η αρχή της ενδεκάδας της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Η ενδεκάδα αρχίζει από τον Πασχαλάκη και μέσα σε λίγους μήνες, ο Έλληνας τερματοφύλακας κατάφερε να αποδείξει ότι άξιζε και με το παραπάνω τη μεταγραφή του στην κορυφαία ελληνική ομάδα. Στον Ολυμπιακό.

Πλέον, ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος στον «άσο». Και άκρως ελληνικά. Από πίσω έρχεται και ο Τζολάκης, ο οποίος με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη δίπλα του μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος…

Να θυμηθούμε μερικές εξαιρετικές αποκρούσεις του Πασχαλάκη:

Διαβάστε επίσης

Σοβαρά τώρα, ποιο «Big 4»;

Σοβαρά τώρα, ποιο «Big 4»;

Υπάρχει ένας μεγάλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι άλλοι είναι απλώς μικρότεροι. Δεν υφίσταται κανένα «Big 4».