Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίσιμο 48ωρο για τον Εμβιλά

Κρίσιμο 48ωρο για τον Εμβιλά
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 11:59

Ο Γιάν Εμβιλά έχει χάσει μεγάλο διάστημα προπονήσεων. Είναι κοντά στον ένα μήνα, από τότε που αγωνίστηκε, για τελευταία φορά. Και έκτοτε κάνει αγώνα δρόμου, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού (θυμίζουμε είναι στο πόδι χαμηλά και κυκλοφορούσε για αρκετό καιρό με ειδική μπότα) και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα να είναι παρών στο παιχνίδι με τον Άρη, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Αυτό, ωστόσο, θα κριθεί εντός των επομένων 48 ωρών.

Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη θα κριθεί η συμμετοχή του έμπειρου Γάλλου, στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Εμβιλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν έχει αυτή τη στιγμή αγωνιστικό ρυθμό. Πρέπει να μπει ξανά σε δράση άμεσα, σήμερα ή αύριο, για να μπορέσει να πάρει προπονήσεις στα πόδια του και να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα, την προσεχή αγωνιστική.

Είναι σαφές ότι ο Μίτσελ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Γάλλου, αν μέχρι την Τετάρτη δεν τον δει να προπονείται στο 100%. Να βγάλει δηλαδή τις προπονήσεις της Τετάρτης, Πέμπτης, Παρασκευής και Σαββάτου, σε αυτό το τέμπο. Να δείξει ότι είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, για να μπει στην αποστολή και κατ’ επέκταση στην ενδεκάδα. Όλα θα κριθούν εντός των προσεχών 48 ωρών.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ανησυχία για Χάμες

Ανησυχία για Χάμες

Ο παγκόσμιος Κολομβιανός αποχώρησε από την προπόνηση της Κολομβίας, πριν το ματς με την Ιαπωνία.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ποδόσφαιρο δέσμιο συμμοριών που το έχουν μολύνει από το τοπικό μέχρι την κορυφή!»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ποδόσφαιρο δέσμιο συμμοριών που το έχουν μολύνει από το τοπικό μέχρι την κορυφή!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ξεκάθαρες τοποθετήσεις, στη συνάντηση των ομάδων με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ, για τη διαιτησία, μίλησε για ένα πρωτάθλημα ήδη αλλοιωμένο και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους!