Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανησυχία για Χάμες

Ανησυχία για Χάμες
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 12:17

Ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής Κολομβίας, αλλά και του Ολυμπιακού φυσικά, για τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο παγκόσμιος Κολομβιανός αποχώρησε από την προπόνηση της Κολομβίας, πριν το ματς με την Ιαπωνία.

Ο Χάμες αντιμετωπίζει, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της πατρίδας του, πρόβλημα στο κάτω μέρος του ποδιού του. Γεγονός το οποίο δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προπόνηση της Κυριακής. Πλήγμα το οποίο θα είναι μεγάλο, για την εθνική του ομάδα, αλλά και για τον Θρύλο φυσικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο έμπειρος άσος είχε επιστρέψει στη δράση, στο ματς με τον Βόλο, ενώ και απέναντι στη Νότιο Κορέα του Χουάνγκ, μόλις πριν από λίγες ημέρες, είχε παίξει για 70 λεπτά και είχε βρει και δίχτυα! Γεγονός το οποίο αποδείκνυε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και είχε αρχίσει να βρίσκει ξανά ρυθμό. Ωστόσο, αν το πρόβλημα στο πόδι του αποδειχθεί ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με την Ιαπωνία, μπορεί να επηρεάσει και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, την προσεχή αγωνιστική (δεύτερη) των πλέι οφ.

Δείτε το σχετικό tweet:

Διαβάστε επίσης

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ποδόσφαιρο δέσμιο συμμοριών που το έχουν μολύνει από το τοπικό μέχρι την κορυφή!»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ποδόσφαιρο δέσμιο συμμοριών που το έχουν μολύνει από το τοπικό μέχρι την κορυφή!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ξεκάθαρες τοποθετήσεις, στη συνάντηση των ομάδων με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ, για τη διαιτησία, μίλησε για ένα πρωτάθλημα ήδη αλλοιωμένο και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους!