Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρινάκης ξεμπροστιάζει το σύστημα: «Πείτε μας πως γίνονται οι ορισμοί και ποιοι συνοδεύουν τους διαιτητές»

Ο Μαρινάκης ξεμπροστιάζει το σύστημα: «Πείτε μας πως γίνονται οι ορισμοί και ποιοι συνοδεύουν τους διαιτητές»
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 13:00

Το παραμύθι πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τελειώσει! Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και όποιος πουλάει παραμύθι για το αντίθετο, απλώς είναι στημένος και βαλτός. Το θέμα διαιτησία στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και ακόμη και οι ορισμοί ξένων διαιτητών έχουν πλέον μολυνθεί από την αβεβαιότητα, την καχυποψία και την ανικανότητα των ρέφερι που εντέλει έρχονται.

Γι’ αυτό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνάντηση των ομάδων με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ έθεσε ειδικά θέμα ορισμών, αλλά και συνοδών των διαιτητών, όταν αυτοί έρχονται εδώ. Ξεκάθαρο…

«Επίσης, θέλουμε να μας πει επακριβώς τη διαδικασία ορισμού ξένων διαιτητών. Πως ακριβώς γίνεται. Ποιοι άνθρωποι συμμετέχουν στους ορισμούς ξένων διαιτητών, τι ακριβώς κάνουν και ποιοι άνθρωποι διαχειρίζονται ως συνοδοί τους ξένους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα», αναφέρει στις θέσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να προσθέσει:

«Μήπως συνοδοί των διαιτητών είναι «συνοδοί» όπως ο κ. Σιδηρόπουλος στο διαιτητή Νταμπάνοβιτς ή μήπως είναι κάποιοι από το συνονθύλευμα που μπαίνει στο τσάρτερ της χαράς της Εθνικής Ομάδας και τους πληρώνουμε από την τσέπη μας, για να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με τις συζύγους τους και τους φίλους τους και άσχετους υπαλλήλους που κάνουν τουρισμό με τα χρήματα των ομάδων μας; Να μας πείτε λοιπόν ξεκάθαρα και με το χέρι στην καρδιά ποιος είναι ο ρόλος του Μάνταλου, του Καρατζίκα, και των υπολοίπων της ΚΕΔ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ποδόσφαιρο δέσμιο συμμοριών που το έχουν μολύνει από το τοπικό μέχρι την κορυφή!»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ποδόσφαιρο δέσμιο συμμοριών που το έχουν μολύνει από το τοπικό μέχρι την κορυφή!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ξεκάθαρες τοποθετήσεις, στη συνάντηση των ομάδων με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ, για τη διαιτησία, μίλησε για ένα πρωτάθλημα ήδη αλλοιωμένο και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους!