Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Βετεράνοι του Θρύλου δείχνουν τον δρόμο

Οι Βετεράνοι του Θρύλου δείχνουν τον δρόμο
Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 16:54

Ο Ολυμπιακός είναι οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα! Από την πρώτη ομάδα, μέχρι τις Ακαδημίες και από την ΠΑΕ μέχρι τον Σύνδεσμο Βετεράνων. Και όλοι ακολουθούν τα ιδεώδη και τα πρότυπα του Βαγγέλη Μαρινάκη και συμβάλλουν, ώστε ο Σύλλογος να μεγαλώνει διαρκώς. Κομμάτι αυτού είναι και η κοινωνική προσφορά!

Πιστοί στο κοινωνικό τους έργο οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, είναι έτοιμοι να δώσουν έναν ακόμη αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, οι Βετεράνοι του Θρύλου τη Δευτέρα 03/04 στις 16:00 θα παίξουν με την ποδοσφαιρική ομάδα Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης, σε έναν αγώνα αγάπης στις εγκαταστάσεις του star sports club στη Βούλα, ένας αγώνας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη και συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι Βετεράνοι για μία ακόμη φορά δείχνουν έμπρακτα τη βοήθεια τους σε συνανθρώπους μας οι οποίοι την έχουν ανάγκη και αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου ο κόσμος θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης