Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήμερα τα νεότερα για Μπα και Κανός

Σήμερα τα νεότερα για Μπα και Κανός
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 10:39

Κρίσιμη η σημερινή ημέρα, για Σέρτζι Κανός και Ουσεϊνού Μπα. Αμφότεροι οι παίκτες του Θρύλου αποχώρησαν τραυματίες, από το ματς με τον Άρη. Σήμερα τα νεότερα στο Ρέντη για τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα αποτελούν σημαντικά «γρανάζια» της 11άδας του Θρύλου. Ο Μίτσελ εμπιστεύεται ξανά τον Μπα, από τότε που εκείνος επέστρεψε και τον ρίχνει σταθερά στη «μάχη». Το ίδιο και με τον Σέρτζι Κανός, ο οποίος σταθερά παίρνει χρόνο συμμετοχής ως βασικό εξτρέμ.

Ο Μπα αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό και η μαγνητική του είναι εκείνη, η οποία δείχνει τι μέλλει γενέσθαι, αναφορικά με την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο Κανός, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο. Και όπως γίνεται αντιληπτό, ένα πρόβλημα στο γόνατο, πάντοτε… τρομάζει. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη έσω πλαγίου. Γεγονός το οποίο αν επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει αφενός ότι ο παίκτης θα έχει γλιτώσει τα χειρότερα, αφετέρου ότι θα χάσει -πιθανώς- όλα τα πλέι οφ.

Αναμένουμε τα νεότερα από το μέτωπο των δύο τραυματιών, οι οποίοι έφεραν ανησυχία στις τάξεις του πρωταθλητή Ελλάδας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τα δώρα δεν επιστρέφονται

Τα δώρα δεν επιστρέφονται

Υπάρχει δρόμος ακόμη μπροστά και η διαφορά παρέμεινε σε επίπεδα «ελέγχου». Αλλά δεν επιτρέπεται να υπάρξει άλλη απώλεια. Απλά τα πράγματα.