Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κολλητά» το ματς με τον ΠΑΟΚ, νίκη και ψυχολογική τόνωση!

«Κολλητά» το ματς με τον ΠΑΟΚ, νίκη και ψυχολογική τόνωση!
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 10:59

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δυνατότητα να «κολλήσει» πολύ στο «Χ»αμένο ματς με τον Άρη. Δεν έχει πολύ χρόνο, να κάτσει να σκέφτεται τι δεν πήγε καλά, σε αυτό το ματς. Δεν έχει χρόνο να παραμείνει σε αυτή την απώλεια… Έχει άμεσα μπροστά την επόμενη υποχρέωσή του. Και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι καλό. Θετικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει χρόνος, ώστε να «βυθιστεί» ο Ολυμπιακός στον προβληματισμό. Γρήγορα δουλειά, νίκη την Τετάρτη και συνέχεια στην προσπάθεια!

«Κολλητά» το ματς με τον ΠΑΟΚ και τώρα στο μυαλό του Ολυμπιακού πρέπει να υπάρχει μόνο ένα πράγμα: Το πως θα πάρει την Τετάρτη τη νίκη και πως θα έχει την ψυχολογική ανάταση που χρειάζεται. Είναι και τέτοια η φύση του συγκεκριμένου ματς, που απαιτεί την απόλυτη προσήλωση όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού, σε αυτό. Δεν υπάρχει δυνατότητα να πάει ο Ολυμπιακός… άνετος, σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως βαθμολογικής ανάγκης και βαθμολογικής κατάστασης.

Ο Θρύλος στρέφει άμεσα το μυαλό του στην Τετάρτη. Ξανά στο Καραϊσκάκη, ξανά με τον ίδιο στόχο: Τη νίκη. Αλλά και με έναν ακόμη: Την άμεση τόνωση, ξανά, της ψυχολογίας του, συνολικά ως ομάδα. Ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να πάρει το ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό το «πρέπει» του τον οδηγεί ήδη, από το πρωί της Δευτέρας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης