Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός μηνύει την ΕΠΟ!

Ο Ολυμπιακός μηνύει την ΕΠΟ!
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 14:00

Αν νομίζουν ότι έτσι απλά θα… ξεμπλέξουν με τον Θρύλο, σφάλλουν. Απέναντί τους είναι η μεγαλύτερη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του, η μισή Ελλάδα δηλαδή και δεν θα τους περάσει έτσι. Δεν θα τους περάσει το «έργο» που πάνε να γυρίσουν με τα… αγαπημένα τους παιδιά, τα οποία συνασπίζονται ξανά (λες και… χώρισαν ποτέ) για να δώσουν ώθηση στον Μπαλτάκο να συνεχίσει το αντι-Ολυμπιακό έργο του. Σφάλλουν αν πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει απαθής να… κοιτάζει! Φουλ επίθεση από τον Θρύλο, απέναντι στο σύστημα! Δεν αφήνει τις παρανομίες που έλαβαν χώρα στη συνάντηση-παρωδία των ομάδων με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ να πέσουν κάτω και μηνύει την ομοσπονδία, για το παράνομο υλικό από τη συνάντηση αυτή!

Ήδη ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης, τα είπε έξω από τα δόντια, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ! «Κύριε Μπαλτάκο θέλετε να παγιδεύσετε τα μέλη της Εκτελεστικής για να μοιραστείτε τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν για εσάς από τη διεξαγωγή της άτυπης συνάντησης που συγκάλεσε ο Μπένετ. Μας μιλήσατε στον σύντομο πρόλογό σας για μαγνητοσκόπηση και βιντεοσκόπηση», τόνισε, αρχικά και δεν έμεινε εκεί!

«Είχατε γραπτή συναίνεση για αυτό από τους παρόντες; Όχι φυσικά! Καταγράφετε και εμάς; Και τους τακτικούς δικαστές που δικάζουν εδώ; Είναι γελοιότητα να ζητάτε νομιμοποίηση για μια άτυπη συνάντηση που δεν έπρεπε καν να ήσουν εκεί και δεν ήταν και κανένα μέλος της ΕΕ. Που ακούστηκαν αυτά; Που έχουν ξαναγίνει;», συνέχισε!

«Είστε σοβαροί; Τα λέτε σοβαρά αυτά τα πράγματα; Σας ξαναλέω ότι θα μηνυθείτε για όλα και ότι παράνομο υλικό έχετε θα το παραδώσετε όλο σε εμένα ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μας λέτε για ένα σύστημα που καταγράφει. Σας ρωτώ. Έχετε γραπτή συναίνεση;», ρώτησε τον Μπαλτάκο, για να πάρει την απάντηση από τον Τάκη Μπαλτάκο… «Όχι δεν έχω»

Θα τον βρουν μπροστά τους, τον Ολυμπιακό. Ξανά και ξανά! Οι μηνύσεις είναι μπροστά! Αν νομίζουν ότι με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας μπορεί οποιοσδήποτε να… παίζει, κάνουν λάθος!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης