Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι λέτε ρε; Συνασπίζεται το σύστημα εναντίον του Θρύλου; Πρωτάκουστο!

Τι λέτε ρε; Συνασπίζεται το σύστημα εναντίον του Θρύλου; Πρωτάκουστο!
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 13:18

Πρωτάκουστα πράγματα! Απορούμε πως δεν το πούλησαν τα ΜΜΕ της «εξυγίανσης» ως «το μεγαλύτερο νέο του αιώνα»! Ικανούς τους έχουμε! Τι λέτε ρε; Συνασπίζεται το σύστημα εναντίον του Θρύλου; Πρωτάκουστο! Δεν ξανάγινε! Δεν το έχουμε ξαναζήσει, από τότε που το ελληνικό ποδόσφαιρο άρχισε την κατρακύλα του, στα χέρια των «εξυγιαντών».

Γρήγορα ένα σύννεφο να πέσουμε ρε! Δεν ξανάγινε αυτό! Να συμμαχήσουν οι ομάδες με την ΕΠΟ και να βάλουν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας απέναντι στον Ολυμπιακό! Έτσι έχουν μάθει. Έτσι ξέρουν να κάνουν. Για αυτό υπάρχουν, μόνο έτσι πορεύονται.

Μην τους κακοφαίνεται όμως μετά, όταν ο Μαρινάκης και ο Καραπαπάς και οι ΓΑΥΡΟΙ εν γένει ΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι είμαστε ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Έτσι μας αρέσει, έτσι γουστάρουμε, έτσι μάθαμε από παιδάκια! Απέναντι στο σύστημα, απέναντι σε όλους όσοι θέλουν με κάθε τρόπο να πλήττουν τον Ολυμπιακό και σε όλους εκείνους οι οποίοι κάνουν καριέρα με αντι-Ολυμπιακή σημαία στο χέρι!

Δεν τους βλέπουν στο μέτρο ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης! Δεν τους βλέπουν!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μηνύει την ΕΠΟ!

Ο Ολυμπιακός μηνύει την ΕΠΟ!

Φουλ επίθεση από τον Θρύλο, απέναντι στο σύστημα! Δεν αφήνει τις παρανομίες που έλαβαν χώρα στη συνάντηση-παρωδία των ομάδων με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ να πέσουν κάτω!

Νέο σκάνδαλο της ομοσπονδίας!

Νέο σκάνδαλο της ομοσπονδίας!

«Συμμαχία» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην ΕΕ της ΕΠΟ καθώς εξουσιοδότησαν τον Μπαλτάκο για να κινηθεί νομικά για τη σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας (27/3) για τη διαιτησία. Έκρηξη Αγραφιώτη: «Θα μηνυθείτε για όλα και το παράνομο υλικό που έχετε θα το παραδώσετε όλο σε εμένα».