Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H πιο βαριά φανέλα

H πιο βαριά φανέλα
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 00:25

Κόντρα σε όλους και σε όλα. Απέναντι στα διαιτητικά αίσχη που έχει αντιμετωπίσει από την αρχή της σεζόν. Σε μία χρονιά που δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε και βρέθηκε στο -12. Σε μία χρονιά που έμοιαζε χαμένη και χωρίς ελπίδα, ο Ολυμπιακός απέδειξε ξανά γιατί έχει την πιο βαριά φανέλα.

Ο Θρύλος κατάφερε να μπει ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος πριν την έναρξη των πλέι οφ. Παρά την ισοπαλία με τον Άρη, οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι που ήταν «τελικός». «Τελικός» διότι σε περίπτωση ήττας, θα βρίσκονταν με το ένα πόδι εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ οι Πειραιώτες βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο ημίχρονο. Απογοητεύτηκαν γιατί ήταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό, δεν το άξιζαν να βρεθούν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο 45άλεπτο μπήκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και το έκαναν. Γύρισαν το ματς και πήραν το πολυπόθητο τρίποντο, πριν πάνε στη Λεωφόρο, εκεί που θα παίξουν ακόμα έναν «τελικό».

Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι η πιο βαριά, οι αντίπαλοί του θα πρέπει να τη σέβονται και να μην υποτιμούν ποτέ τον Θρύλο είτε βρίσκεται στο -12 είτε στο -3. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα από πάνω τους ακόμα και αν δεν καταφέρει τελικά να κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα. Το έχει κάνει 47 φορές, κανείς δεν πρόκειται να τον φτάσει και γι΄αυτό θα πρέπει πάντα να τον υπολογίζουν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Διαβάστε επίσης