Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο: Ανακοίνωσε ΓΣΠ η ΕΠΟ

Επίσημο: Ανακοίνωσε ΓΣΠ η ΕΠΟ
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 15:43

Ό,τι να ‘ναι. Δεν υπάρχει άλλη φράση, για να περιγράψει με τόσο εμφατικό τρόπο το τι συμβαίνει στην ΕΠΟ. Η μία αστοχία πίσω από την άλλη. Και τώρα, οι Έλληνες φίλαθλοι των ομάδων που θα πάνε στον τελικό του Κυπέλλου, θα πρέπει να πάρουν… καράβια και αεροπλάνα, για να δουν από κοντά την προσπάθεια των ομάδων που αγαπούν, να στεφθούν Κυπελλούχος Ελλάδας. Ελλάδας είπαμε. Αλλά τελικός θα γίνει στην… Κύπρο. Στο ΓΣΠ. Αποφασίστηκε, εντέλει και είναι επίσημο, αφού ήρθε και η σχετική ανακοίνωση, για τις 20 Μαΐου. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ψήφισε λευκό στη σχετική ψηφοφορία.

Αναλυτικά:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

-Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μάϊου 2023 στο γήπεδο «ΓΣΠ» στη Λευκωσία.

-Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023.

-Εγκρίθηκε η παράταση του πρωταθλήματος της Super League 2 μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στην ομάδα για την πρόκριση

Δίπλα στην ομάδα για την πρόκριση

Δείτε τι ισχύει με τη διάθεση των εισιτηρίων που απέμεναν, για τη μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και την πρόκριση στον τελικό!