Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπένετ είναι έκθετος και όχι αυτός που τον επέβαλε;

Ο Μπένετ είναι έκθετος και όχι αυτός που τον επέβαλε;
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 16:11

Και ξαφνικά διαβάζουμε από συγκεκριμένες πηγές: έκθετος ο Μπένετ! Ο Μπένετ έτσι, όχι ο πρόεδρος της ΕΠΟ που τον ΕΠΕΛΕΞΕ και τον ΕΠΕΒΑΛΕ παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων που δικαιούνται να έχουν γνώμη και λόγο αφού τη δική τους επαγγελματική καθημερινότητα αφορά ένας αρχιδιαιτητής, αντιδρούσαν και ήθελαν την παραμονή Κλάτενμπεργκ.

«Προερχόμενος από το θεωρούμενο ως καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, πιστεύουμε ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον κ. Κλάτενμπεργκ», έλεγε τότε ο Μπαλτάκος και αναπαρήγαγαν οι γνωστοί άγνωστοι συμφωνώντας μαζί τους και αδιαφορώντας για το τι έλεγαν οι ομάδες που «λούζονται» τα σωστά και τα λάθη ενός αρχιδιαιτητή. Αλλά ποιός τις ρώτησε; Ποιόν νοιάζει τι θέλουν οι ομάδες; Πριν και πάνω απ' όλα είναι η εξ-υπηρέτηση λίγων και συγκεκριμένων. Και τώρα που έχει ήδη αλλοιωθεί το πρωτάθλημα και τους φτύνουν μέχρι και οι δικοί τους για την ανεπάρκεια του Μπένετ, διαρρέει ότι είναι έκθετος ο αρχιδιαιτητής. Πουθενά στο... κάδρο της ευθύνης εκείνος που τον επέλεξε και τον επέβαλε. Τζιζ κάνει το όνομα Μπαλτάκος, μη τυχόν και γραφτεί από τους «αντικειμενικούς» και εμπλακεί στον καταμερισμό ευθυνών... Όχι βέβαια.

Σοβαρά μιλώντας, προσωπικά δεν είχα και δεν έχω φυσικά καμία σοβαρή απαίτηση / προσμονή από τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, γενικώς όλα αυτά τα πρόσωπα που (αυτο)χαρακτηρίστηκαν εξυγιαντικά. Γιατί ξέρω ότι αυτά είναι που πρέπει να σε προβληματίζουν και να σε ανησυχούν. Είναι σαν κάποιους καλλιτέχνες που (αυτο)χαρακτηρίζονται ποιοτικοί. Δηλαδή να πω εγώ ότι είμαι ο πιο όμορφος και ο πιο έξυπνος. Άστο ρε να το πει κάνας άλλος, μην το λες μόνος σου, δεν έχει αξία. Βέβαια είμαστε στην Ελλάδα και εδώ είσαι ό,τι δηλώσεις. Άρα ναι κι εγώ είμαι ο πιο έξυπνος και όμορφος. Όσο τουλάχιστον είναι εξυγιαντική η ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια.

ΥΓ: Για το ντέρμπι της Κυριακής δε θα πούμε πολλά σήμερα. Αυτό ωστόσο που θέλω να τονίσω είναι το εξής: ελπίζω οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν την τάση να... παρασύρονται στις καλές φάσεις, να μην το κάνουν. Να μην πάνε με... τουπέ στη Λεωφόρο γιατί θα έχουμε... δράματα. Είναι καλύτεροι, το ξέρουμε. Όμως το αν είσαι καλύτερος ή όχι πρέπει να το επιβεβαιώνεις σε κάθε ματς, με κάθε ευκαιρία. Και ειδικά σε αυτό το ματς το οποίο δεν έχει... αύριο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το επιβεβαιώσουν. Για να το κάνουν θέλει σοβαρότητα, συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια. Δε θέλει τουπέ και υφάκι. Θα είναι «πόλεμος», κάτι σαν... τελικός πρωταθλήματος. Δεν έχει άλλη ευκαιρία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στην ομάδα για την πρόκριση

Δίπλα στην ομάδα για την πρόκριση

Δείτε τι ισχύει με τη διάθεση των εισιτηρίων που απέμεναν, για τη μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και την πρόκριση στον τελικό!