Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου οι οπαδοί του Θρύλου σύμφωνα και με την τεχνολογία ΑΙ

Ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου οι οπαδοί του Θρύλου σύμφωνα και με την τεχνολογία ΑΙ
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 23:11

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν πως να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, να δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα εντός και εκτός έδρας, αλλά και να τα δίνουν όλα με τη φωνή τους!

Δικαίως, οι φίλαθλοι του Θρύλου βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα με τους κορυφαίους του κόσμου και φυσικά πρώτοι στην Ελλάδα.

Πάμε να δούμε από που προκύπτει αυτό. Το δημοφιλές μεξικάνικο ΜΜΕ «Pulzo ζήτησε τη... βοήθεια της ΑΙ τεχνολογία για τους top υποστηρικτές του κόσμου και η απάντηση της εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης «ChatGPT» περιλάμβανε τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους κατέταξε στην έβδομη θέση.

«Οι ultra οπαδοί του ελληνικού συλλόγου, στον οποίο παίζει ο Χάμες Ροντρίγκες, όπου είναι γνωστοί ως «Θύρα 7» ανήκουν στους πιο παθιασμένους και πιο δυνατούς της Ευρώπης. Οι ίδιοι είναι αδελφοποιημένοι με άλλους οπαδούς συλλόγων στη Γηραιά Ήπειρο, όπως για παράδειγμα ο Ερυθρός Αστέρας και η Σπαρτάκ Μόσχας», ανέφερε μεταξύ άλλων το αφιέρωμα της ιστοσελίδας.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιος (Αργεντινή), στη δεύτερη θέση η Σέλτικ (Σκωτία) και στην τρίτη θέση η Φλαμένγκο (Βραζιλία). Στην τέταρτη βρίσκεται η Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), στην Πέμπτη η Ντόρτμουντ (Γερμανία), στην έκτη ο Ερυθρός Αστέρας (Σερβίας), στην όγδοη η Αλ Αχλί (Αίγυπτος), στην ένατη η Λίβερπου (Αγγλία) και στην 10η θέση η Πεναρόλ (Ουρουγουάη).

Διαβάστε επίσης