Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Aφήνει πίσω την ήττα και κοιτά την ΑΕΚ

Aφήνει πίσω την ήττα και κοιτά την ΑΕΚ
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 00:12

Η ήττα στο ντέρμπι χρειάζεται να διαγραφεί από το μυαλό των «ερυθρόλευκων». Το ματς ανήκει στο παρελθόν, το αποτέλεσμα δεν γίνεται να αλλάξει και ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι αυτός που πρέπει στα εναπομείναντα ματς.

Πρώτος αγώνας για τον Θρύλο, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι αυτός με την ΑΕΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Οι πειραιώτες έχουν δύσκολο έργο μετά το 3-0 του πρώτου γύρου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίξουν για την τιμή τους, αλλά και για να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Η ποιότητα υπάρχει και σύμφωνα με τις δηλώσεις των παικτών, υπάρχει και η διάθεση.

Οι πειραιώτες χρειάζονται τη νίκη για αποκτήσουν ξανά καλή ψυχολογία, αλλά και πίστη στις δυνάμεις τους ενόψει και της συνέχειας των playoffs. Άλλωστε, οι παίκτες του Ανιγκό δεν πρέπει να παραδώσουν τα όπλα, αλλά να κοιτάξουν ένα ένα τα επόμενα παιχνίδια και να τα δώσουν όλα.

Ο Θρύλος το έκανε πρόσφατα στην «OPAP Arena», βάζοντας τρία γκολ και μπορεί να το κάνει και στο Ναό του. Τα πάντα είναι πιθανά, αρκεί να το πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες και να αγωνιστούν όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο πέτυχαν επίσης τρία γκολ.

Διαβάστε επίσης