Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Record γράφει για πιθανή επιστροφή Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Η Record γράφει για πιθανή επιστροφή Μαρτίνς στον Ολυμπιακό
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 09:43

Το θέμα προπονητή για τη νέα σεζόν και -γιατί όχι;- για τα επόμενα χρόνια, είναι σε προτεραιότητα στον Ολυμπιακό του «αύριο». Ο Ολυμπιακός του τώρα συνεχίζει να κυνηγάει τις πιθανότητές του για το πρωτάθλημα, αλλά είναι δεδομένο ότι πρέπει να εξετάζει και το θέμα προπονητή. Το θέμα του ανθρώπου, ο οποίος θα χτίσει τη νέα ομάδα. Και σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν αρκετά ρεπορτάζ από το εξωτερικό. Με ένα εξ αυτών, εκείνο της Record από την Πορτογαλία, να εμπλέκει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η μεγάλη πορτογαλική εφημερίδα, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Πέδρο Μαρτίνς να επιστρέψει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Από το λιμάνι δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, στην παρούσα φάση. Θυμίζουμε πως όταν η Διοίκηση του Θρύλου αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Πορτογάλο προπονητή, κατά γενική ομολογία η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και ο κύκλος του Μαρτίνς στο λιμάνι έδειχνε να έχει κλείσει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το όνομά του δεν μπορεί να πέσει στο τραπέζι. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού, όπως και να το κάνουμε. Εδώ πέτυχε σπουδαία πράγματα, αγάπησε την ομάδα, αγαπήθηκε από τον κόσμο. Δέθηκε. Και όταν δεθείς με τον Ολυμπιακό, δεν απομακρύνεσαι πολύ, όπως ανέφερε προσφάτως και ο Μίτσελ. Ωστόσο, όπως ξαναείπαμε, αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει θέμα επιστροφής του Πέδρο Μαρτίνς. Ο κόουτς προπονεί, ως γνωστόν, στο Κατάρ, την Αλ Γκαράφα.

Δείτε το δημοσίευμα της Record:

Διαβάστε επίσης