Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βόμβες» Μαρινάκη κατά ΑΕΚ: «Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία» - Ομολογία της ΑΕΚ

«Βόμβες» Μαρινάκη κατά ΑΕΚ: «Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία» - Ομολογία της ΑΕΚ
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 16:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αποκαλύψεις είχαμε στο ΔΣ της Super League, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της διοργανώτριας, Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαπολύει επίθεση στην ΑΕΚ για το πραξικόπημα με τους Πολωνούς διαιτητές στο πλαίσιο του αγώνα της με τον Αρη. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία» - «Αφήστε τα παραμύθια» - «Στημένο το σκηνικό» - «Δείτε καλύτερα το δικό σας σβέρκο που τον έχουμε κάνει ολόμαυρο!» - «Το Ελ. Βενιζέλος δεν είναι ΕΠΟ για να παραγγέλνετε».

Ο πανικός της ΑΕΚ ήταν τόσο μεγάλος που ο εκπρόσωπός της Γιώργος Κοσμάς παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών μια μέρα πριν το ματς ενώ η ΕΠΟ έκανε λόγο για τα δημοσιεύματα ανήμερα του ματς! Αργότερα, ο Κοσμάς αποχώρησε και από το ΔΣ!

Η SuperLeague είχε συμβούλιο και όλα ξεκίνησαν από τη συζήτηση για τη διαιτησία. Ο Μαρινάκης επεσήμανε ότι η βαθμολογία έχει αλλοιωθεί κάτι που έχει σχέση με τον τρόπο που ορίζονται οι διαιτητές. Ο πανικός της ΑΕΚ ήταν τόσο μεγάλος και απόδειξη αποτελεί ότι ο εκπρόσωπός της Γιώργος Κοσμάς παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ αιτήθηκε (άραγε για ποιον λόγο;) από το Σάββατο, μια μέρα πριν από το ματς, για να αλλάξουν οι διαιτητές του αγώνα της με τον Αρη. Δηλαδή, έπεσαν οι μάσκες καθώς η ΚΕΔ και η ΕΠΟ παραδέχθηκαν ότι ο Ρατσκόφσκι άλλαξε με τον Διαμαντόπουλο εξαιτίας των δημοσιευμάτων της περασμένης Κυριακής, της μέρας που έγινε ο αγώνας.

Αυτό ανέβασε κι άλλο το θερμόμετρο, ειδικά όταν ο Κοσμάς ανέφερε ότι η ΑΕΚ ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες στο αεροδρόμιο για να διαπιστωθεί τι έγινε. Τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης άστραψε και βρόντηξε, καθώς τόνισε: «Ακόμα και αν ανοίξουν οι κάμερες, παρότι από όσο γνωρίζουμε μια ΠΑΕ είστε όχι η εισαγγελία για να δίνετε παραγγελίες, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν είναι η ΕΠΟ για να παραγγέλνετε, αλλά σας λέω ότι ας πούμε ότι υπάρχει μια ένταση. Τι σημαίνει αυτό; Αφήστε τα παραμύθια επιτέλους. Όλο ένα στημένο σκηνικό ήταν! Ούτε μεθυσμένοι άνθρωποι υπήρχαν ούτε τίποτα. Είδατε το αλκοτέστ των διαιτητών; Μηδέν!»

Γιώργος Κοσμάς: «Είδαμε ένα χαρτί από μπακάλικο».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η αστυνομία έκανε το αλκοτέστ κύριε Κοσμά. Χαρτιά απο μπακάλικα και ταβέρνες εσείς χρησιμοποιείτε. Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία».

Γιάννης Αλαφούζος: «Κύριε Κοσμά όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος διοικεί την ΕΠΟ με τον κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο που ξέρουμε πως αθωώθηκε από τις επιτροπές της ΕΠΟ. Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο του Μάνταλου, τα αίσχη στις ΕΠΣ και όλα τα υπόλοιπα. Παρότι είστε αγενής χαίρομαι που αποκαλύψατε ότι εσείς αιτηθήκατε την αλλαγή διαιτητή. Εσάς ποιος σας ενημέρωσε και δεν ενημέρωσαν εμάς; Είναι ντροπή όσα συμβαίνουν».

Γιώργος Κοσμάς: «Τι θέλετε κύριε Αλαφούζο; Γκιρτζίκηδες;».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ποιόν να θέλουμε, τον Μπαλτάκο τον φασίστα;».

Γιώργος Κοσμάς: «Θέλετε να σας κλείνουν σε ασανσέρ κύριε Αλαφούζο;».

Γιάννης Αλαφούζος: «Εγώ κλείστηκα στο ασανσέρ κύριε, δεν κλείστηκα φυλακή! Εγώ δεν θα κάτσω να παρακολουθήσω όλο αυτό! Να το χαίρεται το ποδόσφαιρο όπως το έκανε ο κύριος Μελισσανίδης και οι Παπαδόπουλοι».

Γιώργος Κοσμάς: «Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να συνομιλεί μαζί σας με τόσο υβριστικές αναφορές που κάνατε στις επιστολές σας».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η δική σας επιστολή ήταν απαράδεκτη. Και επειδή λέτε για κόκκινους σβέρκους άλλων ομάδων, δείτε καλύτερα το δικό σας σβέρκο που τον έχουμε κάνει ολόμαυρο!».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης