Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ανάσα και έτοιμος πάλι!

Μια ανάσα και έτοιμος πάλι!
Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 11:31

Ό,τι έκανε ο Θρύλος πριν πάει στη διακοπή του Πάσχα, καλείται να το κάνει και μόλις η διακοπή φτάσει στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να βρει το σκορ που ήθελε, αλλά νίκησε την ΑΕΚ, δείχνοντας ότι τα παραμύθια περί… καλύτερης ομάδας, εδώ δεν έχουν θέση. Η καλύτερη ομάδα, ακόμη και σε μια ιδιαίτερη σεζόν, γεμάτη σκαμπανεβάσματα, παραμένει ο Ολυμπιακός.

Και τώρα… Μια ανάσα και έτοιμοι πάλι! Μικρή διακοπή, ανάκτηση ψυχολογίας και συνέχεια από τη νίκη επί της ΑΕΚ, με… νίκη επί της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να πλησιάσει εκ νέου σε απόσταση βολής, την κορυφή. Και να είναι έτοιμος, ανά πάσα στιγμή να «χτυπήσει» και να πάρει αυτό που του ανήκει.

Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να διατηρήσει τη σταθερότητά του σε υψηλά επίπεδα. Πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη του, εντός αγωνιστικού χώρου και να είναι άκρως αποτελεσματικός. Έχει διαφανεί καθαρά, ότι όταν είναι όπως πρέπει, τους έχει. Τους έχει και εύκολα, μάλιστα. Πρέπει να το δείξει και στις αγωνιστικές των πλέι οφ, οι οποίες απομένουν. Πρέπει να το δείξει και να μην σταματήσει την προσπάθεια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αδημονεί να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα και να συνεχίσει ο Θρύλος την προσπάθεια…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης